PopUp

25/4/18

Πολλές διακρίσεις των σκακιστών του Ο.Φ.Η. στο παγκρήτιο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα 2018.


Στην πρώτη θέση ο Νίκος Καζάκος. Στην δεύτερη ο Μάνος Ξηρουχάκης, ο Γιάννης Κουβίδης, ο Γιώργος Τερζάκης και ο Γιάννης Καρτσάκης. Στην τρίτη η Διονυσία Μπαντά, ο Αλέξανδρος Κοτσίνης, η Κατερίνα Γιαννακάκη, η Μαρία Καπνιστού, η Άννα Μαρία Χαλκιαδάκη, η Μελίνα Καρούζου και ο Μάνος Ροδιτάκης. Πρώτη θέση για το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου στο παγκρήτιο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα 2018 με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Μπροκαλάκη-Γούναρη και τον Γιώργο Παπιδάκη.
Απονομή στην Β Δημοτικού.
Δεξιά η Κατερίνα Γιαννακάκη
Απονομή στην Α Δημοτικού.
Δεύτερος από αριστερά ο Γιάννης Καρτσάκης

Απονομή στα Λύκεια.
Δεύτερος από αριστερά ο Μάνος Ξηρουχάκης


 



Απονομή στην Β Γυμνασίου.
Στη μέση ο Γιάννης Κουβίδης, δεύτερος από αριστερά
ο Αλέξανδρος Κοτσίνης, δεξιά η Διονυσία Μπαντά
Απονομή στην Γ Δημοτικού.
Δεύτερος από αριστερά ο Γιώργος Τερζάκης.

Απονομή στην Ε Δημοτικού.
Πρώτος από αριστερά ο Νίκος Καζάκος, τέταρτος από
αριστερά ο Μάνος Ροδιτάκης, δεξιά η Μελίνα Καρούζου










Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, περισσότεροι από 300 μαθητές από όλη την Κρήτη, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το παγκρήτιο σχολικό ατομικό πρωτάθλημα σκακιού για το 2018. Οι αγώνες έγιναν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους πολύ όμορφους και λειτουργικούς χώρους του ξενοδοχείου Theartemis Palace στην περιοχή της Καλλιθέας του Ρεθύμνου, με διοργανωτή τον ΣΚ.Ο.Ρεθύμνου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ.

Όπως κάθε χρόνο το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα κρίθηκαν μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών της Κρήτης. Από πλευράς πρώτων θέσεων οι σκακιστές των Χανίων κυριάρχησαν για μια ακόμα φορά κατακτώντας 15 πρώτες θέσεις,  έναντι 5 των σκακιστών του Ηρακλείου και 2 των σκακιστών του Ρεθύμνου. Από πλευράς μεταλλίων είχαμε 36 για τους σκακιστές των Χανίων, 20 για τους σκακιστές του Ηρακλείου, 7 για τους σκακιστές του Ρεθύμνου και 2 για τους σκακιστές του Λασιθίου. Τέλος από πλευράς προκρίσεων για τα πανελλήνια σχολικά, που φέτος ήταν πολύ περισσότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, 70 προκρίσεις πήραν οι σκακιστές των Χανίων, 56 οι σκακιστές του Ηρακλείου, 13 οι σκακιστές του Ρεθύμνου και 11 οι σκακιστές του Λασιθίου.

Από τα παραπάνω στοιχεία αλλά και από τα αποτελέσματα των προηγούμενων χρόνων σε Πανελλήνια σχολικά και νεανικά πρωταθλήματα είναι φανερό ότι το μαθητικό και κατ’ επέκταση το νεανικό σκάκι βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο στα Χανιά. Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Ηρακλείου, με αιχμή του δόρατος την σκακιστική ακαδημία του Ο.Φ.Η., να μειωθεί η διαφορά στις διακρίσεις ανάμεσα στα παιδιά της Ανατολικής και της Δυτικής Κρήτης είχε αντανάκλαση την φετινή χρονιά μόνο στον αριθμό των προκρίσεων όπου η Ανατολική Κρήτη πήρε 67 έναντι 33 πέρυσι ενώ η Δυτική Κρήτη έφτασε τις 83 έναντι 57 το 2017. Αντίθετα στα μετάλλια και στις πρώτες θέσεις δεν είχαμε όπως πέρυσι κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης και η διαφορά παρέμεινε σταθερή υπέρ της Δυτικής Κρήτης. Συγκεκριμένα είχαμε 43 μετάλλια και 17 πρωτιές για την Δυτική Κρήτη έναντι 41 και 18 πέρυσι και 22 μετάλλια και 5 πρωτιές για την Ανατολική Κρήτη έναντι  22 και 4 πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι η πολύ σημαντική αύξηση του αριθμού των συμμετοχών στα σχολικά της Ανατολικής Κρήτης που για πρώτη φορά ξεπέρασε κατά πολύ τις συμμετοχές στην Δυτική Κρήτη είναι μεν πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο αλλά πρέπει να συνοδευτεί και από ποιοτική σκακιστική αναβάθμιση των παιδιών της Ανατολικής Κρήτης.

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις πολύ σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000, που πήραν τα περισσότερα μετάλλια (12 έναντι 10 πέρυσι) και τις περισσότερες προκρίσεις (20 έναντι 13 πέρυσι) για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα από τους άλλους συλλόγους της πόλης του Ηρακλείου. Οι διακρίσεις των σκακιστών του Ο.Φ.Η. έχουν σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται διαχρονικά στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του συλλόγου μας. Ιδιαίτερα για φέτος είχαμε νέο ρεκόρ στον αριθμό των μεταλλίων και στον αριθμό των προκρίσεων στα πανελλήνια σχολικά για τον σύλλογο μας όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.
Διακρίσεις σκακιστών του Ο.Φ.Η. στο παγκρήτιο σχολικό πρωτάθλημα
Έτος
Πρωτιές
Μετάλλια
Προκρίσεις
2013
2
6
11
2014
2
9
14
2015
2
11
12
2016
0
11
12
2017
2
10
13
2018
1
12
20

Αξίζει να επισημάνουμε ο σκακιστικός Ο.Φ.Η. βρίσκεται στην δεύτερη θέση στις προκρίσεις για τα πανελλήνια σχολικά από όλους τους συλλόγους της Κρήτης ενώ στα μετάλλια εάν λάβουμε υπόψη και τις ισοβαθμίες στην τρίτη θέση είναι πάλι στην δεύτερη θέση μαζί με τον Ο.Α.Χανιων. Την πρώτη θέση στις διακρίσεις εξακολουθεί να έχει η Σ.Α.Χανίων με 11 πρωτιές και 21 μετάλλια με σχετικά όμως πτωτική πορεία από το 2016, όταν είχε φτάσει στο μέγιστο των διακρίσεων της, με 13 πρώτες θέσεις και 30 μετάλλια. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι από τον σκακιστικό Ο.Φ.Η. είχαμε πολύ σημαντικές απουσίες από τους αγώνες που σίγουρα θα αύξαναν ακόμα παραπάνω τον αριθμό των διακρίσεων. Συγκεκριμένα απουσίαζαν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, τέσσερεις πρωταθλητές των σχολικών Ανατολικής Κρήτης δηλαδή ο Νίκος Σερπετσιδάκης στα Λύκεια που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στα παγκρήτια σχολικά 5 φορές, ο Χρήστος Μπροκαλάκης–Γούναρης στην Γ Γυμνασίου, ο Γιώργος Παπιδάκης στην Α Γυμνασίου και ο Νίκος Φραγκιαδάκης στην ΣΤ Δημοτικού. Επίσης δεν έλαβαν μέρος ο Ηλίας Αγγελάκης και η Νεφέλη Ματθαιάκη που είχαν πάρει την δεύτερη θέση στα σχολικά Ανατολικής Κρήτης στην Γ και στην Β Γυμνασίου αντίστοιχα και ο Ανδρέας Λιανέρης επίσης στην Γ Γυμνασίου. Όλοι οι παραπάνω έχουν κατ΄επανάληψη διακριθεί στο παρελθόν σε παγκρήτια νεανικά πρωταθλήματα.

Την πρώτη θέση από πλευράς Ο.Φ.Η. πήρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ένα  μεγάλο σκακιστικό ταλέντο της πόλης του Ηρακλείου ο Νίκος Καζάκος στην κατηγορία των αγοριών της Ε Δημοτικού. Ο Νίκος μετά την πρόκριση του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πανελλήνια νεανικά επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά με την νέα του επιτυχία την σκακιστική του ποιότητα. Την δεύτερη θέση στην κατηγορία των αγοριών στα Λύκεια πήρε ο Μάνος Ξηρουχάκης με εντυπωσιακές εμφανίσεις, με σημαντικότερη επιτυχία την νίκη του επί του Γεωργακόπουλου που πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Λυκείων. Ο Μάνος απέδειξε για μια ακόμα φορά τις μεγάλες σκακιστικές του δυνατότητες που δεν συνοδεύτηκαν όμως ποτέ από εντατικές προπονήσεις. Την δεύτερη θέση πήρε επίσης ένας άλλος ιδιαίτερα ταλαντούχος σκακιστής του Ο.Φ.Η. 2000 ο Γιάννης Κουβίδης στα αγόρια της Β Γυμνασίου. Ο Γιάννης συνεχίζει την πολύ σημαντική ανοδική πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια. Επίσης δεύτερος τερμάτισε άλλη μια μεγάλη ελπίδα του σκακιστικού Ο.Φ.Η. ο Γιώργος Τερζάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, με παράδοση διακρίσεων στα παγκρήτια σχολικά τα τελευταία χρόνια. Η πιο ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Καρτσάκη, που πήρε την δεύτερη θέση στα αγόρια της Α Δημοτικού, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το σκακιστικό του μέλλον. Την τρίτη θέση πήραν η πολύ μαχητική Αναστασία Μπαντά στα κορίτσια της B Γυμνασίου που θα αγωνιστεί δανεική για την φετινή χρονιά στο Γάζι, ο συνεχώς ανερχόμενος Αλέξανδρος Κοτσίνης στα αγόρια της B Γυμνασίου και μια νέα ελπίδα στα κορίτσια του σκακιστικού Ο.Φ..Η. η Κατερίνα Γιαννακάκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού. Ισόβαθμοι στην τρίτη θέση παίρνοντας επίσης χάλκινο μετάλλιο η πάντα πολύ αξιόμαχη Μαρία Καπνιστού στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, η Άννα Μαρία Χαλκιαδάκη από τις Μοίρες στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, που μετά τις διακρίσεις της στα σχολικά Ανατολικής Κρήτης πήρε μετάλλιο και στα παγκρήτια σχολικά πιστοποιώντας το ταλέντο της, η πάντα μέσα στις διακρίσεις Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Ε Δημοτικού που είχε όσους βαθμούς και η πρώτη Αντωνία Καραβιτάκη καθώς σε αυτή την κατηγορία τέσσερα κορίτσια ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση και ο Μάνος Ροδιτάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού επιβεβαιώνοντας την πολύ αξιοσημείωτη ανοδική του πορεία των τελευταίων μηνών.

Από την Ανατολική Κρήτη πρώτευσαν ακόμα η Μαρία Σαριδάκη του Ο.Α.Α.Η. στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου, η Κωνσταντίνα Ηγουμενάκη του Π.Ο.Α. στα κορίτσια της Β Γυμνασίου, η Ασημένια Τσαπάκη του  Ο.Α.Α.Η. στα κορίτσια της Δ Δημοτικού για τέταρτη φορά και η  Αναστασία Αναστασάκη που μεταγράφηκε την φετινή χρονιά από τον Ο.Φ.Η. στον Ο.Α.Α.Η. στα κορίτσια της Β Δημοτικού. Πρέπει να τονίσουμε ότι η Ασημένια ήταν το μόνο κορίτσι που ξεπέρασε και τα αγόρια της κατηγορίας της παίρνοντας την πρώτη θέση και στην κατηγορία open. Την δεύτερη θέση πήρε η Αριάδνη Κουτσουράκη του Λέων Κάντια στα κορίτσια της Β Γυμνασίου, η Ελβίρα Χανιωτάκη του Ο.Α.Α.Η. στα κορίτσια της Δ Δημοτικού και ο Μάνος Χωραφάς του Λατώ Αγίου Νικολάου στα αγόρια των νηπιαγωγείων. Την τρίτη θέση πήρε ο Αραράτ Μαρντογιάν των Νέων Ηροδότου στα αγόρια των Λυκείων, η Όλγα Λαντζουράκη που ανήκει στον Ο.Α.Α.Η. αλλά προπονείται στον Π.Ο.Α. στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου, η Στέλλα Φοινικιανάκη του Π.Ο.Α. στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, ο Δημήτρης Χωραφάς του Λατώ Αγίου Νικολάου στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Γιώργος Κλάδος του Π.Ο.Α. στα αγόρια της Α Δημοτικού, ο Αντώνης Καλαϊτζάκης στα αγόρια των νηπιαγωγείων και η Εργίνα Αναστασάκη του Ο.Α.Α.Η. στα κορίτσια των νηπιαγωγείων. Ισόβαθμοι στην τρίτη θέση παίρνοντας επίσης χάλκινο μετάλλιο βρέθηκαν ακόμα ο Νίκος Μουλιανιτάκης του Λατώ και ο Νίκος Λαντζουράκης του Ο.Α.Α.Η. στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, η Μυρτώ Βητοπούλου του Π.Ο.Α. στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, Ο Γιώργος Μαρνέλλος του Λατώ και ο Μάνος Καλαϊτζάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού και η Κατερίνα Κοζύρη με την Καλλιόπη Ορφανάκη του Λατώ στα κορίτσια της Γ Δημοτικού.

Την πρόκριση για τα πανελλήνια σχολικά από πλευράς Ο.Φ.Η. πήραν ακόμα ο Γιάννης Σερπετσιδάκης, ο Νίκος Αργυριάδης, ο Δημήτρης Σακλαμπανάκης, ο Νικήτας Ψυκάκος και ο Μάνος Δασκαλάκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Άγγελος Δασκαλάκης και ο Μανούσος Ζαχαριουδάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού, η Μιχαέλα Βιανιτάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού και η Μαρία Έλενα Κοπιδάκη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων. Τέλος πολύ καλή εμφάνιση και κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Γιάννης Ψυκάκος στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Κωνσταντίνος Μπακάλης και ο Γιάννης Ψαρολογάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Άγγελος Δρακωτός από το Αρκαλοχώρι και ο Νεκτάριος Καραγιάννης στα αγόρια της Α Δημοτικού και ο Ραφαήλ Σταματάκης στα αγόρια των νηπιαγωγείων. Ανεξάρτητα όμως από τα αποτελέσματα πρέπει να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Με την ευκαιρία πρέπει να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 12 Μαρτίου διεξήχθη στο 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Κρήτης για το 2018 με συνδιοργανωτή της Ε.Σ.Σ.Κ. την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν μικρότερος σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, επειδή λόγω της ημερομηνίας του Πάσχα (πολύ νωρίς για το 2018), δεν υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες και η Ε.Σ.Σ.Κ. υποχρεώθηκε να ορίσει τα τρία σχολικά πρωταθλήματα (Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης, Ομαδικά και Παγκρήτια) σε τρεις συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, με αποτέλεσμα μια φυσιολογική κούραση από του μικρούς σκακιστές και τους συνοδούς τους. Συγκεκριμένα είχαμε 30 Δημοτικά, 8 Γυμνάσια και 1 Λύκειο έναντι 55 Δημοτικών, 6 Γυμνασίων και 2 Λυκείων πέρυσι.

Στο αγωνιστικό μέρος την πρώτη θέση στα Δημοτικά πήρε η δεύτερη ομάδα του 8ου Δημοτικού Χανίων (Παρασκάκης Φίλιππος, Βιολάκης Αναστάσιος, Σαμπάνης Αθανάσιος και Αναγνωστάκη Στεφανία) που παρουσίασε δύο πολύ ισχυρές ομάδες καθώς η πρώτη ομάδα του ίδιου σχολείου (Μαυρίδης Αθανάσιος, Τζεμανάκης Γρηγόριος, Σπυριδάκης Γεώργιος, Αναγνωστάκη Νεφέλη και Μαυρίδης Εμμανουήλ) πήρε την τέταρτη θέση ισοβαθμώντας με τον τρίτο της τελικής βαθμολογίας. Στην δεύτερη θέση ακολούθησε η ομάδα του 5ου Δημοτικού Ρεθύμνου (Καβούνης Γεώργιος, Φραϊδάκης Εμμανουήλ, Τσόλκα Δήμητρα, Γουμενάκη Εύα και Σιβαρόπουλος Γεώργιος) με τρίτη την πολύ καλή ομάδα του 5ου Δημοτικού Ηρακλείου (Τσαπάκη Ασημένια, Παναγιωτάκης Αιμίλιος, Χανιωτάκης Γεώργιος και Βητοπούλου Μυρτώ) που συνέχισε την παράδοση των καλών εμφανίσεων στα παγκρήτια ομαδικά καθώς πέρυσι είχε ισοβαθμήσει στην τρίτη θέση και είχε χάσει το χάλκινο μετάλλιο στα κριτήρια ισοβαθμίας. Από τα άλλα σχολεία της Ανατολικής Κρήτης πολύ καλή εμφάνιση είχαμε από το 4ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου (Τσαλίκος Ορέστης, Μαρνέλλος Γεώργιος, Χωραφάς Δημήτριος και Ορφανάκη Καλλιόπη) που πήρε την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, το 46ο Δημοτικό Ηρακλείου (Φραγκιαδάκης Νικόλαος, Λαντζουράκης Νικόλαος, Φραγκιαδάκη Ουρανία, Αγγελέτου Καλλιρόη, Κουναλάκης Βασίλειος και Μπακάλης Κωνσταντίνος) που κατετάγη έκτο με πρωταγωνιστές τους σκακιστές του Ο.Φ.Η. Νίκο Φραγκιαδάκη και Ουρανία Φραγκιαδάκη και την συμμετοχή ξανά από τον Ο.Φ.Η. του Κωνσταντίνου Μπακάλη και το 2ο Δημοτικού Βουτών Ηρακλείου (Καζάκος Νικόλαος, Αλεξανδράκης Αθανάσιος, Καλαϊτζάκης Εμμανουήλ και Κοντογιάννη Βίβιαν) που με βασικό στέλεχος τον Νίκο Καζάκο του Ο.Φ.Η. πήρε την όγδοη θέση της τελικής βαθμολογίας.

Στην κατηγορία των Γυμνασίων – Λυκείων όπου έγινε ενιαίο πρωτάθλημα την πρώτη θέση πήρε το Λύκειο Κυδωνίας Χανίων (Γεωργακόπουλος Νικόλαος, Χομπιτάκης Κωνσταντίνος, Νταγκουνάκης Νικόλαος και Αγγελάκη Φιλίππα) που δυστυχώς ήταν το μοναδικό Λύκειο που πήρε μέρος στους αγώνες. Στην κατηγορία των Γυμνασίων την πρώτη θέση πήρε το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου (Μπροκαλάκης-Γούναρης Χρήστος, Παπιδάκης Γεώργιος, Ταβερναράκης Γεώργιος και Λαντζουράκη Όλγα) με πρωταγωνιστές δύο ιδιαίτερα αξιόλογους σκακιστές του Ο.Φ.Η. τον Χρήστο Μπροκαλάκη–Γούναρη που για το 2018 θα αγωνιστεί δανεικός στον Κύδωνα Χανίων και τον Γιώργο Παπιδάκη. Στην δεύτερη θέση των Γυμνασίων ακολούθησε το 2ο Γυμνάσιο Χανίων (Τζεμανάκης Νικόλαος, Μαρινάκης Χρήστος, Μπαϊραμιάν Αρτούρ, Καραβιτάκη Ευαγγελία και Γιότσα Μαριλένα) με τρίτο το 3ο Γυμνάσιο Χανίων (Γαλανάκης Νικόλαος, Παπαδημητράκης Γεώργιος, Καλανδράκης Αθανάσιος, Χατζηπαναγιώτου Ασημένια και Κολοκυθά Κλειώ). Ακολούθησαν με τους ίδιους βαθμούς το 5ο Γυμνάσιο Χανίων (Φυντριλάκης Κυριάκος, Τζαγκαράκης Παναγιώτης, Βουλγαράκης Ιωάννης και Αστρουλάκη Μαρίνα) και το 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου (Κουτσουράκης Ιωάννης, Ηγουμενάκη Κωνσταντίνα, Ματθαιάκη Νεφέλη και Κουτσουράκη Αριάδνη) με την συμμετοχή από τον Ο.Φ.Η. της Νεφέλης Ματθαιάκη.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα αγόρια και τα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους πανελλήνιους ατομικούς σχολικούς αγώνες καθώς και τις πρώτες 16 ομάδες στα ομαδικά των Δημοτικών και την βαθμολογία στα ομαδικά των Γυμνασίων-Λυκείων.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αρχοντάκης Ιωάννης
5ο Χανίων
7,0
2
Χωραφάς Εμμανουήλ
4ο Αγίου Νικολάου
5,0
3
Καλαϊτζάκης Αντώνιος
Μικρό Εργαστήρι Ηρακλείου
5,0
4
Καζάκος Φώτιος
10ο Χανίων
5,0
5
Λάτος Δημήτριος
5ο Χανίων
5,0
6
Τζιρτζιλάκης Αναστάσιος
Ταυρωνίτης Χανίων
5,0
7
Ριτζάκης Νικόλαος
2ο Αγροκηπίου Χανίων
5,0
8
Φουντουλάκης Γεώργιος
Μικρό Εργαστήρι Ηρακλείου
4,5
9
Σηφάκης Κωνσταντίνος
11ο Ηρακλείου
4,0
10
Αναγνωστόπουλος Κων/νος
1ο Αγίου Νικολάου
4,0

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τσαφαράκη Αικατερίνη
10ο Χανίων
5,0
2
Τσακαλάκη Καλλιόπη
1ο Ρεθύμνου
4,0
3
Αναστασάκη Γεωργία
11ο Ηρακλείου
4,0
4
Μοχιανάκη Χρυσάνθη
Μικρό Εργαστήρι Ηρακλείου
3,5
5
Κοπιδάκη Μαρία Ελένη
74ο Ηρακλείου
3,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σπυριδάκης Γεώργιος
8ο Χανίων
7,0
2
Καρτσάκης Ιωάννης
37ο Ηρακλείου
5,5
3
Κλάδος Γεώργιος
41ο Ηρακλείου
5,5
4
Νικολακάκης Βασίλειος
15ο Χανίων
5,0
5
Βουντουράκης Εμμανουήλ
8ο Χανίων
5,0
6
Χατζηδάκης Λάμπρος
Νιό Χωριό Χανίων
4,0
7
Καπνιστός Αλέξανδρος
15ο Ηρακλείου
4,0
8
Τζατζιμάκης Θεόδωρος
2ο Κουνουπιδιανών Χανίων
4,0
9
Παλιούρας Βασίλειος
35ο Ηρακλείου
4,0
10
Μπολουδάκης Γεώργιος
15ο Χανίων
4,0
11
Νταγκουνάκης Χαράλαμπος
2ο Ρεθύμνου
4,0
12
Μαυροματάκης Στέφανος
1ο Κουνουπιδιανών Χανίων
4,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φαρσάρη Μελίνα
7ο Ρεθύμνου
5,0
2
Χρυσού Ιωάννα
2ο Ρεθύμνου
5,0
3
Ψαριανού Ελένη
Βαμβακόπουλου Χανίων
5,0
4
Βιανιτάκη Μιχαέλα
47ο Ηρακλείου
4,0
5
Παναγιωτάκη Χριστίνα

3,0
6
Μανουσουδάκη Ειρήνη
1ο Χανίων
3,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σαράφης Ραφαήλ
5ο Χανίων
6,0
2
Γκόγκας Παντελεήμων
5ο Χανίων
5,5
3
Χωραφάς Δημήτριος
4ο Αγίου Νικολάου
5,5
4
Κωνστανταράκης Ευστάθιος
9ο Χανίων
5,0
5
Στράλης Γεώργιος
5ο Χανίων
5,0
6
Ρίζος Δημήτριος
5ο Χανίων
5,0
7
Τζανάκης Εμμανουήλ
2ο Ρεθύμνου
5,0
8
Σκαράκης Σταύρος
1ο Σούδας Χανίων
5,0
9
Φαρσάρης-Ζαχαράκης Χαράλαμπος
47ο Ηρακλείου
4,5
10
Δασκαλάκης Άγγελος
17ο Ηρακλείου
4,5
11
Διδασκάλου Αντώνιος
5ο Ρεθύμνου
4,0
12
Ζαχαριουδάκης Μανούσος
17ο Ηρακλείου
4,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αναστασάκη Αναστασία
47ο Ηρακλείου
4,5
2
Δουλαβεράκη Ευαγγελία
5ο Χανίων
4,0
3
Γιαννακάκη Αικατερίνη
4ο Ηρακλείου
4,0
4
Νικολοζάκη Μελίνα
9ο Χανίων
3,5
5
Αναγνωστάκη Νεφέλη
8ο Χανίων
3,5
6
Βακάλη Έλλη
8ο Χανίων
3,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μαυρίδης Εμμανουήλ
8ο Χανίων
6,5
2
Τερζάκης Γεώργιος
56ο Ηρακλείου
5,0
3
Λεβάκης Κυριάκος
8ο Χανίων
5,0
4
Μαρνέλλος Γεώργιος
4ο Αγίου Νικολάου
5,0
5
Καλαϊτζάκης Εμμανουήλ
2ο Βουτών Ηρακλείου
5,0
6
Χαλιβελάκης Ιωάννης
2ο Μουρνιών Χανίων
5,0
7
Κυριακογιαννάκης Ιωάννης
3ο Χανίων
4,5
8
Φαρσάρης Οδυσσέας
7ο Ρεθύμνου
4,0
9
Γιαλύτης Αρίσταρχος
Κριτσάς Λασιθίου
4,0
10
Γαϊτάνης Ανδρέας
31ο Ηρακλείου
4,0
11
Μπενάκης Ιωάννης
13ο Χανίων
4,0
12
Μαρούντας Αθανάσιος
2ο Βουτών Ηρακλείου
4,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κλεοβούλου Σοφία
3ο Χανίων
6,0
2
Χασουράκη Χρυσή
Μουρνιών Χανίων
5,0
3
Μαυροματάκη Στυλιανή
Κουνουπιδιανών Χανίων
4,5
4
Κοζύρη Αικατερίνη
4ο Αγίου Νικολάου
4,5
5
Ορφανάκη Καλλιόπη
4ο Αγίου Νικολάου
4,5
6
Μανουσουδάκη Ελένη
1ο Χανίων
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αντωνιουδάκης Γεώργιος
10ο Χανίων
6,0
2
Μητάκος Γεώργιος
Ναυστάθμου Χανίων
5,5
3
Θεοδωρογλάκης Ιωάννης
17ο Χανίων
5,5
4
Σερπετσιδάκης Ιωάννης
2ο Ηρακλείου (Μποδοσάκειο)
5,0
5
Αργυριάδης Νικόλαος
37ο Ηρακλείου
5,0
6
Βιολάκης Αναστάσιος
8ο Χανίων
5,0
7
Σακλαμπανάκης Δημήτριος
49ο Ηρακλείου
4,5
8
Χανιωτάκης Γεώργιος
5ο Ηρακλείου
4,5
9
Μελετίου Αριστείδης
Σούδας Χανίων
4,5
10
Ψυκάκος Νικήτας
5ο Αλικαρνασσού Ηρακλείου
4,5
11
Δασκαλάκης Εμμανουήλ
17ο Ηρακλείου
4,5
12
Τουτουδάκης Άγγελος
2ο Αγίου Νικολάου
4,5

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τσαπάκη Ασημένια
5ο Ηρακλείου
7,0
2
Χανιωτάκη Ελβίρα
5ο Ηρακλείου
5,0
3
Μανιατάκη Μαρία Ελένη
Αγροκηπίου Χανίων
3,5
4
Σκαράκη Γεωργία
1ο Σούδας Χανίων
3,5
5
Βενετάκη Νεκταρία
Βαμβακόπουλου Χανίων
3,5
6
Χαριτάκη Μαρία
54ο Ηρακλείου
3,5

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καζάκος Νικόλαος
2ο Βουτών Ηρακλείου
6,5
2
Παρασκάκης Φίλιππος
8ο Χανίων
6,0
3
Τζεμανάκης Γρηγόριος
8ο Χανίων
5,0
4
Ροδιτάκης Εμμανουήλ
7ο Ηρακλείου
5,0
5
Χριστοδουλάκης Μιχαήλ
16ο Χανίων
5,0
6
Αλειφέρης Ιωάννης
Νεροκούρου Χανίων
4,5
7
Φαρσάρης-Ζαχαράκης Μιχαήλ
47ο Ηρακλείου
4,5
8
Μπατσάκης Παναγιώτης
3ο Κισάμου Χανίων
4,5
9
Αναστασάκης Βασίλειος
47ο Ηρακλείου
4,5
10
Αλεξανδράκης Αθανάσιος
2ο Βουτών Ηρακλείου
4,0

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καραβιτάκη Αντωνία
5ο Χανίων
4,0
2
Ακρίβα Χριστίνα
3ο Χανίων
4,0
3
Γουμενάκη Εύα
5ο Ρεθύμνου
4,0
4
Καρούζου Ανδρονίκη-Μελίνα
15ο Ηρακλείου
4,0
5
Κοτσυφάκη Δανάη
30ο Ηρακλείου
3,5

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μαυρίδης Αθανάσιος
8ο Χανίων
7,0
2
Τσομπανάκης Στυλιανός
15ο Χανίων
5,0
3
Αγγελάκης Αλέξιος
Πλατανιά Χανίων
4,0
4
Φραϊδάκης  Εμμανουήλ
5ο Ρεθύμνου
4,0
5
Μουλιανιτάκης Νικόλαος
2ο Αγίου Νικολάου
4,0
6
Λαντζουράκης Νικόλαος
46ο Ηρακλείου
4,0
7
Καβούνης Γεώργιος
5ο Ρεθύμνου
4,0
8
Βάρδας Δημήτριος
3ο Αγίου Νικολάου
3,0
9
Δασκαλάκης  Στέφανος Σόλων
17ο Χανίων
3,0
10
Εμπειρίδης Πλάτων
Γουβών Ηρακλείου
3,0

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καντεράκη Μαρία-Μυρτώ
1ο Χανίων
6,0
2
Καλιοντζάκη Αργυρώ Ευανθία
5ο Χανίων
5,0
3
Παπαδοκωσταντάκη Αικατερίνη
11ο Χανίων
4,0
4
Λουκάκη Χρυσούλα
Χρυσοπηγής Χανίων
4,0
5
Χαλκιαδάκη  Άννα-Μαρία
1ο Μοιρών Ηρακλείου
4,0
6
Βητοπούλου Μυρτώ
5ο Ηρακλείου
4,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τζαγκαράκης Παναγιώτης
5ο Χανίων
6,5
2
Φυντριλάκης Κυριάκος
5ο Χανίων
6,0
3
Σηφογιαννάκης Ανδρέας
6ο Χανίων
5,0
4
Γαλανάκης Νικόλαος
3ο Χανίων
4,5
5
Αλεξανδράκης Γεώργιος
6ο Ηρακλείου
4,0
6
Βασιλάκης Μάριος
6ο Ηρακλείου
4,0
7
Γεωργακάκης Μιχαήλ
3ο Ηρακλείου
4,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καραβιτάκη Ευαγγελία
2ο Χανίων
4,5
2
Αλειφέρη Αικατερίνη
1ο Ελ. Βενιζέλου Χανίων
4,0
3
Φοινικιανάκη Στυλιανή
6ο Ηρακλείου
3,5
4
Καπνιστού Μαρία
2ο Ηρακλείου
3,5

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Πατρελάκης Ευάγγελος
Χανίων
7,0
4
Κουβίδης Ιωάννης
2ο Ηρακλείου
5,0
2
Κοτσίνης Αλέξανδρος
6ο Ηρακλείου
4,5
3
Βουλγαράκης Ιωάννης
5ο Χανίων
4,5
5
Κουτσουράκης Ιωάννης
6ο Ηρακλείου
4,0
6
Μπαϊραμιάν Αρτούρ
2ο Χανίων
3,5
7
Κοζύρης Ηλίας
2ο Αγίου Νικολάου
3,5

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Ηγουμενάκη Κωνσταντίνα
3ο Ηρακλείου
3,5
2
Κουτσουράκη Αριάδνη
3ο Ηρακλείου
3,0
3
Μπαντά Διονυσία
Ν. Αλικαρνασσού Ηρακλείου
2,5

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Πελαντάκης Μιχαήλ
Πειραματικό Ρεθύμνου
5,0
2
Τζεμανάκης Νικόλαος
2ο Χανίων
3,0
3
Πελαντάκης Φώτιος
Πειραματικό Ρεθύμνου
2,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σαριδάκη Μαρία
Καλλιτεχνικό Ηρακλείου
2,5
2
Κουκουράκη Χρυσή
1ο Ρεθύμνου
2,5
3
Λαντζουράκη Όλγα
Πειραματικό Ηρακλείου
0,0

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Γεωργακόπουλος Νικόλαος
Νέας Κυδωνίας Χανίων
5,0
4
Ξηρουχάκης Εμμανουήλ
8ο Ηρακλείου
4,5
2
Μαρντογιάν Αραράτ
Χερσονήσου Ηρακλείου
2,5
3
Κώτσογλου Γεώργιος
4ο Χανίων
2,0
5
Σαριδάκης Νικόλαος
1ο Ηρακλείου
0,0

ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
2
Βοζινάκη Ανθή Μαρία
4ο  Χανίων
5,0
1
Φανδρίδη Ανδρονίκη
3ο Χανίων
2,0

ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
8ο Δημοτικό Χανίων (Β ομάδα)
12,0
2
5ο Δημοτικό Ρεθύμνου
10,0
3
5ο Δημοτικό Ηρακλείου (Α ομάδα)
9,0
4
8ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
9,0
5
4ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου
8,0
6
46ο Δημοτικό Ηρακλείου
8,0
7
13ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
7,0
8
2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου
7,0
9
17ο Δημοτικό Χανίων
7,0
10
1ο Δημοτικό Σούδας (Α ομάδα)
7,0
11
1ο Δημοτικό Χανίων
7,0
12
1ο Δημοτικό Κουνουπιδιανών Χανίων
7,0
13
2ο Δημοτικό Ρεθύμνου
7,0
14
47ο Δημοτικό Ηρακλείου (Α ομάδα)
6,0
15
5ο Δημοτικό Ηρακλείου (Β ομάδα)
6,0
16
Δημοτικό Χρυσοπηγής Χανίων
6,0

ΟΜΑΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Λύκειο Κυδωνίας Χανίων
11,0
2
Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου
9,0
3
2ο Γυμνάσιο Χανίων
8,0
4
3ο Γυμνάσιο Χανίων
7,0
5
5ο Γυμνάσιο Χανίων
7,0
6
3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
7,0
7
6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου (Β ομάδα)
5,0
8
6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου (Α ομάδα)
4,0
9
Γυμνάσιο Χερσονήσου
2,0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου