PopUp

14/4/18

Οι σκακιστές του Ο.Φ.Η. κέρδισαν για μια ακόμη χρονιά τις περισσότερες διακρίσεις στα ατομικά σχολικά Ανατολικής Κρήτης 2018.


Στην πρώτη θέση από τον Ο.Φ.Η. ο Νίκος Σερπετσιδάκης, ο Χρήστος Μπροκαλάκης-Γούναρης, ο Γιώργος Παπιδάκης, η Ειρήνη Εργαζάκη, ο Νίκος Φραγκιαδάκης, ο Νίκος Αργυριάδης, ο Γιάννης Σερπετσιδάκης, ο Γιώργος Τερζάκης και η Μιχαέλα Βιανιτάκη.

Με πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών που έφτασαν τις 400 ξεπερνώντας  κάθε προηγούμενο ρεκόρ έγιναν το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Lyttos Beach στην Ανάληψη Χερσονήσου τα ατομικά σχολικά πρωταθλήματα Ανατολικής Κρήτης για το 2018. Τους αγώνες  διοργάνωσαν η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου (Σ.Α.Χ.), ο Σ.Ο.Η., ο Ο.Α.Α.Η. και ο Σ.Ο. Λέων Κάντια, σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.), την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου, τον Δήμο Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Σημαντικό γεγονός ήταν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των σχολικών αγώνων ο αριθμός των συμμετοχών στην Ανατολική Κρήτη (περίπου 400) ξεπέρασε κατά πολύ τις συμμετοχές στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Δυτικής Κρήτης (περίπου 300) γεγονός σίγουρα πολύ ενθαρρυντικό για την περαιτέρω ανάπτυξη του σκακιού στην περιοχή μας. Η αύξηση του αριθμού των συμμετοχών είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και ταυτόχρονα μια πρόκληση για όλους τους εμπλεκόμενους με το σκάκι στην πόλη του Ηρακλείου (παράγοντες και προπονητές) για να κλείσει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα που υπάρχει ανάμεσα στην Ανατολική Κρήτη και ειδικότερα το Ηράκλειο και την Δυτική Κρήτη και τα πολύ αναπτυγμένα σκακιστικά Χανιά. Η αύξηση της ποσότητας πρέπει να συνδυαστεί και με την περαιτέρω βελτίωση της σκακιστικής ποιότητας των παιδιών του Ηρακλείου που απέχουν ακόμα αρκετά από τους μικρούς σκακιστές των Χανιών, όπως φοβόμαστε ότι θα αποδειχθεί για μια ακόμα φορά στα Παγκρήτια σχολικά πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν.

Δυστυχώς πρέπει να επισημάνουμε ότι ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών έφερε αρκετά οργανωτικά προβλήματα με σημαντικότερο την μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των αγώνων που έφτασε τις δύο ώρες. Δυστυχώς παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των διοργανωτών οι δυσλειτουργίες στην έναρξη αλλά και στην διεξαγωγή των πρώτων γύρων των αγώνων προκάλεσαν αρκετά αρνητικά σχόλια από μικρά παιδιά και τους γονείς τους, πολύ από αυτούς συμμετείχαν για πρώτη φορά σε σκακιστικούς αγώνες. Παρά τους πολύ όμορφους χώρους του ξενοδοχείου που έκανε πολύ ευχάριστη την αναμονή των συνοδών των μικρών σκακιστών, πιστεύουμε ότι το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) στους χώρους της πρώην Αμερικανικής Βάσης στις Γούρνες όπου είχαν γίνει τα σχολικά Ανατολικής Κρήτης τα τρία τελευταία χρόνια είναι ο ιδανικός χώρος διεξαγωγής τους. Δυστυχώς το Διεθνές Εκθεσιακό που προσφέρει πολύ πιο ευρύχωρους χώρους για την διεξαγωγή και την λειτουργικότητα των αγώνων δεν ήταν διαθέσιμο το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν για μια ακόμη χρονιά με διαφορά τις περισσότερες πρώτες θέσεις (9 σε σύνολο 21), τα περισσότερα μετάλλια (33 σε σύνολο 88) και τις περισσότερες προκρίσεις (51 σε σύνολο 146) από τους άλλους συλλόγους της Ανατολικής Κρήτης. Ο μεγάλος αριθμός των διακρίσεων κάθε χρόνο από πλευράς του σκακιστικού Ο.Φ.Η., είναι το επιστέγασμα της πολύ σοβαρής δουλειάς που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο μας και συνεχίζεται και την φετινή χρονιά, από τους προπονητές μας τον FM Παναγιώτη Χριστοδούλου και τον Νίκο Παναγιωτάκο. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Γιώργο Πρεδευτάκη που μαζί με τον Στέλιο Βαρδάκη και τον Σταύρο Ελευθεράκη έχουν αναλάβει τον πολύ σημαντικό τομέα της διάδοσης του σκακιού στα σχολεία της πόλης του Ηρακλείου ενώ σημαντική βοήθεια έχει προσφέρει την φετινή χρονιά η Άργη Βαρβεράκη.

Από πλευράς Ο.Φ.Η. πρώτευσαν ο Νίκος Σερπετσιδάκης στα αγόρια των Λυκείων, ο Χρήστος Μπροκαλάκης–Γούναρης  στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, ο Γιώργος Παπιδάκης στα αγόρια της Α Γυμνασίου με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η Ειρήνη Εργαζάκη στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, ο Νίκος Φραγκιαδάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Νικόλας Αργυριάδης σε απόλυτη ισοβαθμία με τον Γιάννη Σερπετσιδάκη στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Γιώργος Τερζάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού και η Μιχαέλα Βιανιτάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σερπετσιδάκης συμπλήρωσε δέκα συνεχόμενες πρωτιές σε σχολικούς αγώνες Ανατολικής Κρήτης και ο Παπιδάκης έξη. Επίσης στην κατηγορία της Ε Δημοτικού ο Μάνος Ροδιτάκης και ο Νίκος Καζάκος ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση αλλά έχασαν την πρωτιά στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Τις άλλες πρώτες θέσεις πήραν 5 οι σκακιστές του Ο.Α.Α.Η. με τον Μιχάλη Φαρσάρη στα αγόρια της Ε Δημοτικού, την Ασημένια Τσαπάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, τον αδερφό του Μιχάλη Χαράλαμπο Φαρσάρη στα αγόρια της Β Δημοτικού με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, την Αναστασία Αναστασάκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού και την  αδερφή της Εργίνα Αναστασάκη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων, 4 οι σκακιστές του Π.Ο.Α. με την Όλγα Λατζουράκη που ανήκει ακόμα στον Ο.Α.Α.Η. αλλά προπονείται στον Π.Ο.Α. στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου, την Ιωάννα Μακρή στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, την Δανάη Κοτσυφάκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού και τον Γιώργο Κλάδο στα αγόρια της Α Δημοτικού, 2 οι σκακιστές του Λέων Κάντια με τον Γιάννο Κουτσουράκη στα αγόρια της Β Γυμνασίου και την αδερφή του Αριάδνη Κουτσουράκη στα κορίτσια της της Β Γυμνασίου και 2 οι σκακιστές του Λατώ Αγίου Νικολάου με την Κατερίνα Κοζύρη στα κορίτσια της Γ Δημοτικού και τον Μάνο Χωραφά στα αγόρια των νηπιαγωγείων με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αξίζει να επισημάνουμε ότι η Ιωάννα Μακρή με την Αναστασία και την Εργίνα Αναστασάκη προέρχονται από τον σκακιστικό Ο.Φ.Η. από τον οποίο μεταγράφηκαν φέτος για τον Π.Ο.Α. και τον Ο.Α.Α.Η. αντίστοιχα. Δυστυχώς δεν είχαμε καθόλου συμμετοχές κοριτσιών στα Λύκεια.

Από τους άλλους σκακιστές του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν μέρος στους αγώνες διακρίθηκαν ιδιαίτερα παίρνοντας την δεύτερη θέση στις κατηγορίες τους, ο Μάνος Ξηρουχάκης στα αγόρια των Λυκείων, ο Ηλίας Αγγελάκης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, ο Αλέξανδρος Κοτσίνης στα αγόρια της Β Γυμνασίου, η Νεφέλη Ματθαιάκη στα κορίτσια της Β Γυμνασίου, η Άννα Μαρία Χαλκιαδάκη από τις Μοίρες στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού που συνεχίζει να διακρίνεται στα σχολικά πρωταθλήματα, ο Μάνος Ροδιτάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού που ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, η Ουρανία Φραγκιαδάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, η Κατερίνα Γιαννακάκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού και η Μαρία Έλενα Κοπιδάκη στα κορίτσια των Νηπιαγωγείων. Την τρίτη θέση στις κατηγορίες τους πήραν ο Γιάννης Κουβίδης στα αγόρια της Β Γυμνασίου, η Διονυσία Μπαντά στα κορίτσια της Β Γυμνασίου, η Μαρία Καπνιστού στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, ο Νίκος Καζάκος στα αγόρια της Ε Δημοτικού που ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, η Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Ε Δημοτικού, ο Μάνος Δασκαλάκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Γιάννης Ψαρολογάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Άγγελος Δρακωτός στα αγόρια της Α Δημοτικού, η Αντωνία Νικολουδάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού και ο Ραφαήλ Σταματάκης στα αγόρια των Νηπιαγωγείων. Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν επίσης η Μαριάννα Μαθιουδάκη και η Ανδριανή Μανδαλάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, ο Γιάννης Ψυκάκος στα αγόρια της Γ Δημοτικού,  η Ελευθερία Νικολουδάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού και η Ελευθερία Ιερωνυμάκη στα κορίτσια των Νηπιαγωγείων.

Την πρόκριση για τους παγκρήτιους αγώνες πήραν ακόμα ο Γιώργος Γιαννακάκης, ο Αντώνης Τσαγκαράκης, ο Ταξιάρχης Παπαχατζάκης, ο Αλέξανδρος Πετράκης και ο Δημήτρης Χαριτάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Δημήτρης Σακλαμπανάκης, ο Νικήτας Ψυκάκος, ο Μύρων Μαθιουδάκης και ο Μηνάς Νύκταρης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, η Αφροδίτη Μαραγκάκη και η Ελένη Σακλαμπανάκη στα κορίτσια της Γ Δημοτικού, ο Μαρίνος Ασλάνης, ο Μιχάλης Ζάρακας, ο Μανούσος Ζαχαριουδάκης και ο Άγγελος Δασκαλάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Νεκτάριος Καραγιάννης και ο Γιάννης Καρτσάκης στα αγόρια της Α Δημοτικού, η Μελίνα Χαριτάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού και ο Στέφανος Τζανιδάκης στα αγόρια των Νηπιαγωγείων. Τέλος πολύ καλή εμφάνιση και πολύ κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης και ο Δημήτρης Δημητρόφ στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Φοίβος Χαρωνίτης, ο Αγαθάγγελος Τσαγκαράκης και ο Κωνσταντίνος Ζουρμπάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού και ο Κωνσταντίνος Μπακάλης στα αγόρια της Β Δημοτικού. Αξίζουν να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθεια τους ιδιαίτερα σε αυτά που δεν προπονούνται σε συλλόγους και για τα οποία ο ανταγωνισμός με τα παιδιά των συλλόγων είναι σχετικά άνισος.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα αγόρια και τα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους παγκρήτιους ατομικούς σχολικούς αγώνες. Στις παρακάτω λίστες υπάρχουν τα αγόρια και τα κορίτσια που ισοβάθμησαν στην τρίτη θέση της κατηγορίας τους και πήραν χάλκινο μετάλλιο.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Χωραφάς Εμμανουήλ
4ο Νηπ. Αγ. Νικολάου
7,0
2
Καλαϊτζάκης Αντώνης
Μικρό Εργαστήρι
5,5
3
Σταματάκης Ραφαήλ

5,0
4
Παπουτσάκης Ιάσωνας
Μικρό Εργαστήρι
5,0
5
Σηφάκης Κωνσταντίνος
11ο Νηπ. Ηρακλείου
5,0
6
Καϊσερλής Νίκος
Μικρό Εργαστήρι
4,5
7
Τζανιδάκης Στέφανος
Λιλιπούπολη
4,5
8
Φουντουλάκης Γιώργος
Μικρό Εργαστήρι
4,5
9
Μαθιουδάκης Μιχάλης
38ο Νηπ. Ηρακλείου
4,0
10
Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος
1ο Νηπ. Αγ. Νικολάου
4,0

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αναστασάκη Γεωργία
64ο Νηπ. Ηρακλείου
5,0
2
Κοπιδάκη Μαρία Έλενα
74ο Νηπ. Ηρακλείου
3,5
3
Κώτη Ζωή
38ο Νηπ. Ηρακλείου
3,0
4
Κουγεντάκη Μαρίνα
2ο Νηπ. Βουτών
3,0
5
Μηλιαρά Ίριδα Μαρία
Μικρό Εργαστήρι
3,0
6
Παναγιωτάκη Μελπομένη
Ροδομηλιά
3,0
7
Ιερονυμάκη Ελευθερία
Λιλιπούπολη
3,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κλάδος Γιώργος
41ο Ηρακλείου
6,5
2
Πλεύρης Θεοχάρης
Γουβών
6,0
3
Δρακωτός Άγγελος
2ο Αρκαλοχωρίου
5,5
4
Παλιούρας Βασίλης
35ο Ηρακλείου
5,5
5
Χατζηαντωνίου Νικόλαος
2ο Ηρακλείου
5,5
6
Ζουμάκης Ιωάννης
1ο Αγ. Μαρ. Γαζίου
5,0
7
Καραγιάννης Νεκτάριος
13ο Ηρακλείου
5,0
8
Μαστοράκης Νίκος
8ο Ηρακλείου
5,0
9
Καρτσάκης Γιάννης
37ο Ηρακλείου
5,0
10
Καπνιστός Αλέξανδρος
15ο Ηρακλείου
5,0
11
Σχοιναράκης Γιάννης

4,5
12
Κανακάκης Γιώργος
3ο Γαζίου
4,5

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Βιανιτάκη Μιχαέλα
47ο Ηρακλείου
6,0
2
Κοντογιάννη Βίβιαν
2ο Βουτών
5,0
3
Νικολουδάκη Αντωνία
36ο Ηρακλείου
4,0
4
Νικολουδάκη Ελευθερία
36ο Ηρακλείου
4,0
5
Εμπειρίδη Σταυριανή
Γουβών
4,0
6
Χαριτάκη Μελίνα
32ο Ηρακλείου
3,5

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φαρσάρης Χαράλαμπος
47ο Ηρακλείου
7,0
2
Χωραφάς Δημήτριος
4ο Αγ. Νικολάου
6,0
3
Ψαρολογάκης Γιάννης
17ο Ηρακλείου 
5,0
4
Γραμμένος Σπύρος
2ο Βουτών
5,0
5
Σκουρέλλος Αντώνης

5,0
6
Ασλάνης Μαρίνος
2ο Αρκαλοχωρίου
5,0
7
Ζαράκας Μιχαήλ
17ο Ηρακλείου 
5,0
8
Στρατιδάκης Γιώργος
5ο Ηρακλείου 
5,0
9
Ζαχαριουδάκης Μανούσος
17ο Ηρακλείου
5,0
10
Τσιχλής Αλέξανδρος
1ο Νεάπολης Λασιθίου
5,0
11
Δασκαλάκης Άγγελος
17ο Ηρακλείου
5,0
12
Δεβεράκης Γιώργος

4,5

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αναστασάκη Αναστασία
47ο Ηρακλείου
6,0
2
Γιαννακάκη Αικατερίνη
4ο-50ο Ηρακλείου
5,0
3
Παναγιωτάκη Ελπίδα
35ο Ηρακλείου
3,0
4
Ραπτάκη Λυδία
7ο Ηρακλείου
3,0
5
Χατζηπαναγιώτου Νεφέλη

3,0
6
Παπαδάκη Νίκη
47ο Ηρακλείου
3,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τερζάκης Γεώργιος
56ο Ηρακλείου
6,5
2
Γιαλύτης Αρίσταρχος
Κριτσάς Λασιθίου
6,0
3
Πιτσώκος Βασίλειος
37ο Ηρακλείου
5,0
4
Γαϊτάνης Ανδρέας
31ο Ηρακλείου
5,0
5
Καλαϊτζάκης Εμμανουήλ
2ο Βουτών
5,0
6
Μαρνέλλος Γεώργιος
4ο Αγ. Νικολάου
5,0
7
Ψυκάκος Γιάννης
2ο - 5ο Ν.Αλικαρνασσού
5,0
8
Τζανετής Εμμανουήλ
36ο Ηρακλείου
4,5
9
Πλευριτάκης Εμμανουήλ
5ο Αγ. Νικολάου
4,5
10
Μαρούντας Αθανάσιος
2ο Βουτών
4,5
11
Κοντογεωργάκης Σταύρος

4,5
12
Βάρδας Μιχαήλ
3ο Αγίου Νικολάου
4,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κοζύρη Αικατερίνη
Αγίου Νικολάου
6,0
2
Ορφανάκη Καλλιόπη
4ο Αγίου Νικολάου
5,5
3
Μανιαδάκη Μυρτώ
49ο Ηρακλείου
5,0
4
Μαραγκάκη Αφροδίτη
49ο Ηρακλείου
4,0
5
Σακλαμπανάκη Ελένη
49ο Ηρακλείου
4,0
6
Νύκταρη Άννα Μαρία
49ο Ηρακλείου
3,5

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αργυριάδης Νικόλαος
37ο Ηρακλείου
6,0
1
Σερπετσιδάκης Ιωάννης
Μποδοσάκειο Ηρακλείου
6,0
3
Δασκαλάκης Μάνος
17ο Ηρακλείου
6,0
4
Σακλαμπανάκης Δημήτρης
49ο Ηρακλείου
5,0
5
Χανιωτάκης Γιώργος
5ο Ηρακλείου
5,0
6
Μακρής Γιώργος
Ευρωπαϊκό Ηρακλείου
5,0
7
Αργυροπαίδας Εμμανουήλ
57ο Ηρακλείου
5,0
8
Ψυκάκος Νικήτας
5ο Αλικαρνασσού
5,0
9
Παναγιωτάκης Αιμίλιος
5ο Ηρακλείου
5,0
10
Τουτουδάκης Άγγελος
2ο Αγ. Νικολάου
5,0
11
Μαθιουδάκης Μύρων
24o Ηρακλείου
5,0
11
Νύκταρης Μηνάς
17ο Ηρακλείου
5,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τσαπάκη Ασημένια
5ο Ηρακλείου
6,0
2
Φραγκιαδάκη Ουρανία
46ο Ηρακλείου
5,0
3
Χαριτάκη Μαρία
54ο Ηρακλείου
4,0
4
Φοινικιανάκη Αικατερίνη
14ο Ηρακλείου
4,0
4
Μαθιουδάκη Μαριάννα
24o Ηρακλείου
4,0
5
Μανδαλάκη Ανδριανή
21ο Ηρακλείου
4,0

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φαρσάρης Μιχάλης
47ο Ηρακλείου
6,0
2
Ροδιτάκης Εμμανουήλ
7ο Ηρακλείου
6,0
3
Καζάκος Νικόλαος
2ο Βουτών
6,0
3
Αναστασάκης Βασίλειος
47ο Ηρακλείου
5,5
5
Κεαλάρ Ιωάννης
14ο Ηρακλείου
5,5
6
Αλεξανδράκης Νάσος
2ο Βουτών
5,0
7
Διαμαντής Άγγελος
47ο Ηρακλείου
5,0
8
Σπηλιανάκης Γεώργιος
17ο Ηρακλείου
5,0
9
Χαρμανδάρης Βάιος

4,5
10
Γιαλιτάκης Δημήτρης
Χερσονήσου
4,5

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κοτσυφάκη Δανάη
30ο Ηρακλείου
5,0
2
Μανουσάκη Ρενάτα
5ο Ηρακλείου
5,0
3
Καρούζου Ανδρονίκη-Μελίνα
15ο Ηρακλείου
4,0
4
Αγγελέτου Καλλιρρόη-Αναστασία
46ο Ηρακλείου
4,0
5
Διαμαντή Ελένη
47ο Ηρακλείου
4,0

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φραγκιαδάκης Νικόλαος
9o Ηρακλείου
6,0
2
Μουλιανιτάκης Νικόλαος
2ο Αγίου Νικολάου
5,5
3
Λαντζουράκης Νίκος
46o Ηρακλείου
4,5
4
Γιαννακάκης Γιώργος
4ο-50ο ΔΣ Ηρακλείου
4,0
5
Εμπειρίδης Πλάτων
Γουβών
4,0
6
Τσαγκαράκης Αντώνιος
56ο Ηρακλείου
3,5
7
Παπαχατζάκης Ταξιάρχης
Παγκρήτιο
3,0
8
Βάρδας Δημήτριος
3ο Αγίου Νικολάου
2,5
9
Πετράκης Αλέξανδρος
36ο Ηρακλείου
2,5
10
Χαριτάκης Δημήτρης
32ο Ηρακλείου
1,0

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μακρή Ιωάννα
Ευρωπαϊκό Ηρακλείου
5,0
2
Χαλκιαδάκη Άννα - Μαρία
1ο Μοιρών
4,5
2
Βητοπούλου Μυρτώ
5ο Ηρακλείου
3,0
3
Παπαδάκη Μιχαέλα

0,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Παπιδάκης Γεώργιος
Πειραματικό Ηρακλείου
6,5
2
Γεωργακάκης Μιχαήλ
3ο Ηρακλείου
5,5
3
Αλεξανδράκης Γεώργιος
6ο Ηρακλείου
5,0
4
Βασιλάκης Μάριος
6ο Ηρακλείου
4,5
5
Χατζηδάκης Εμμανουήλ
1ο Ηρακλείου
4,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Εργαζάκη Ειρήνη
6ο Ηρακλείου
5,5
2
Φοινικιανάκη Στυλιανή
6ο Ηρακλείου
4,5
3
Καπνιστού Μαρία
2ο Ηρακλείου
4,0
4
Αγγελέτου Φερενίκη
6ο Ηρακλείου
3,5
5
Τσαπάκη Αικατερίνη
6ο Ηρακλείου
3,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κουτσουράκης Ιωάννης
6ο Ηρακλείου
6,0
2
Κοτσίνης Αλέξανδρος
6ο Ηρακλείου
5,0
3
Κουβίδης Ιωάννης
2ο Ηρακλείου
4,5
4
Κοζύρης Ηλίας
2ο Αγίου Νικολάου
4,5
5
Βλατάς Δημήτρης
13ο Ηρακλείου
3,0
6
Τσαπάκης Μιχάλης
6ο Ηρακλείου
3,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κουτσουράκη Αριάδνη
3ο Ηρακλείου
4,0
2
Ματθαιάκη Νεφέλη
6ο Ηρακλείου
3,5
3
Μπαντά Διονυσία
Αλικαρνασσού
3,0
4
Ηγουμενάκη Κωνσταντίνα
3ο Ηρακλείου
3,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μπροκαλάκης-Γούναρης Χρήστος
Πειραματικό Ηρακλείου
5,0
2
Αγγελάκης Ηλίας
3ο Ηρακλείου
4,0
3
Κερμετζόγλου Μιχαήλ

1,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Λατζουράκη Όλγα
Πειραματικό Ηρακλείου
2,0
2
Σαριδάκη Μαρία
Καλλιτεχνικό Ηρακλείου
2,0

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σερπετσιδάκης Νικόλαος
2ο Ηρακλείου
6,0
2
Ξηρουχάκης Εμμανουήλ
8ο Ηρακλείου
5,0
3
Μαρντογιάν Αραράτ
Χερσονήσου
4,5
4
Μαγουλιανός Νικόλαος
Αγίου Νικολάου
4,0
5
Κυριακάκης Γιάννης
Ηρακλείου
4,0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου