PopUp

4/9/17

Ξεκινούν τη Δευτέρα τα μαθήματα σκακιού στον Ο.Φ.Η.

Ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά μαθήματα στο σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ, όπου συμμετείχαν ως επί το πλείστον μαθητές από τα δημοτικά σχολεία της πόλης όπου οι προπονητές του ΟΦΗ δίδαξαν τα μυστικά του πνευματικού αθλήματος όλη την προηγούμενη χρονιά. Πολλά από τα παιδιά αυτά συμμετείχαν στον αγώνα σιμουλτανέ που έδωσε στην πλατεία Ελευθερίας ο υπεύθυνος σχολικού σκακιού του ΟΦΗ Γιώργος Πρεδευτάκης.
     Η έναρξη των προπονήσεων για την νέα χρονιά θα γίνει την Δευτέρα 11/9/2017. Το τμήμα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 4:00 έως 8:30 μμ και το Σάββατο από 11 πμ έως 4 μμ. Τα μαθήματα γίνονται σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα με κριτήριο την ηλικία και τη δυναμικότητα, δύο φορές την εβδομάδα από 1,5 ώρα και με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων. Θα λειτουργήσουν ακόμη και τμήματα ενηλίκων, προχωρημένων και αρχαρίων.  Προπονητές του σκακιστικού ΟΦΗ είναι ο Fide μαιτρ Παναγιώτης Χριστοδούλου (elo 2318), από τους βασικούς συντελεστές των τελευταίων επιτυχιών των νεαρών σκακιστών του συλλόγου, καθώς και ο  Νίκος Παναγιωτάκος  (elo 2133) με μεγάλη εμπειρία σε παιδιά μικρών ηλικιών, μέσα από τα προγράμματα «Κασπάροβ – Σταύρος Νιάρχος» σε σχολεία της Αθήνας. Παράλληλα οι εξειδικευμένοι σκακιστές του ΟΦΗ Γιώργος Πρεδευτάκης, Στέλιος Βαρδάκης και Σταύρος Ελευθεράκης θα αναλάβουν και φέτος το δύσκολο κομμάτι της διάδοσης του σκακιού σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της πόλης με την έγκριση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου.
        Το Δ.Σ. του ΟΦΗ συγχαίρει ιδιαίτερα τους σκακιστές του Ανδρέα Κελίρη και Γιώργο Παπαδάκη για την εισαγωγή τους αντίστοιχα στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Αθήνας και στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου