PopUp

17/3/16

Οι σκακιστές του Ο.Φ.Η. για μια ακόμη χρονιά κέρδισαν με διαφορά τις περισσότερες διακρίσεις (πρώτες θέσεις, μετάλλια, προκρίσεις) στα ατομικά σχολικά Ανατολικής Κρήτης 2016.

Στην πρώτη θέση από τον Ο.Φ.Η. η Ίριδα Βιτσαξάκη, ο Νίκος Σερπετσιδάκης, ο Χρήστος Μπροκαλάκης - Γούναρης, ο Γιώργος Παπιδάκης, η Ειρήνη Εργαζάκη, ο Στέλιος Μαλλιαράκης, η Μελίνα Καρούζου ο Σήφης Λιανέρης και η Αναστασία Αναστασάκη.


ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Με πολύ ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών που έφτασαν τις 270 και με κατά γενική ομολογία οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, έγιναν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου στις πολύ λειτουργικές εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Γουρνών στις Γούρνες Ηρακλείου τα ατομικά σχολικά πρωταθλήματα Ανατολικής Κρήτης για το 2016. Τους αγώνες  διοργάνωσε όπως και το 2014 το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.) και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Χερσονήσου και τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου που προσέφερε τα κύπελλα και τα μετάλλια, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Γουβών. Χορηγός φιλοξενίας της αίθουσας των αγώνων ήταν το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.). Χορηγός της διοργάνωσης ήταν το Βιβλιοπωλείο Γραφή στην οδό Θερίσου.

Η συμμετοχή στους αγώνες παρόλο που δεν έφτασε στον περυσινό αριθμό ρεκόρ των 300 συμμετοχών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και πολύ ενθαρρυντική για το μέλλον του σκακιού στην Ανατολική Κρήτη. Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και ενώ ήταν μικρότερη στα νηπιαγωγεία, στις τάξεις του Γυμνασίου και στα Λύκεια. Το γεγονός της μικρής συμμετοχής στα Γυμνάσια και στα Λύκεια θα πρέπει να μας προβληματίσει. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα Παγκρήτια μαθητικά πρωταθλήματα κρίθηκαν μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών. Στην επιτυχία της διοργάνωσης βοήθησε ιδιαίτερα ο χώρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Γουρνών (άνετες αίθουσες αγώνων για τους μικρούς σκακιστές, πολύ ευρύχωρη αίθουσα αναμονής για τους γονείς, διαθεσιμότητα για παρκινγκ κλπ.).

Δυστυχώς δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε, στο πρωτοφανές στα χρονικά του Κρητικού σκακιού γεγονός, της άρνησης συλλόγων του Ηρακλείου (Σ.Ο.Η., Ο.Α.Α.Η. κλπ.) να συμβάλλουν με σκακιστικό υλικό στην διοργάνωση. Σε μία μαζική σκακιστική διοργάνωση με μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη του σκακιού, όπως τα σχολικά πρωταθλήματα, υπήρχε μέχρι σήμερα η παράδοση, όλοι οι σύλλογοι της Ανατολικής και της Δυτικής Κρήτης να συνεργαζόταν αρμονικά κάθε χρόνο, για την καλύτερη διεκπεραίωση της. Αφορμή για την παραπάνω άρνηση υπήρξε το γεγονός της δυσαρέσκειας από ανθρώπους των παραπάνω συλλόγων για την επιλογή του χώρου του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Γουρνών, επειδή είχε χρησιμοποιηθεί από αυτούς για την περυσινή διοργάνωση. Αφού τονίσουμε ότι οι δημόσιοι χώροι της Κρήτης δεν είναι λημέρια κανενός συλλόγου, πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος λόγω των χαρακτηριστικών που αναφέρθηκαν παραπάνω, εάν είναι διαθέσιμος, πρέπει να καθιερωθεί για την διεξαγωγή των σχολικών πρωταθλημάτων, ανεξάρτητα από τον διοργανωτή, μέχρι να βρεθεί κάποιος χώρος περισσότερο κατάλληλος. Οι σχολικοί αγώνες θεωρούμε ότι είναι η σημαντικότερη διοργάνωση για την διάδοση του σκακιού στις μικρές ηλικίες. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η προσπάθεια για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης με τους καλύτερους όρους και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα κάνει το σκάκι περισσότερο ελκυστικό στους μικρούς σκακιστές και στους γονείς τους και θα πρέπει να είναι σημαντικότερη από οποιαδήποτε άλλη επιδίωξη, για όλους τους παράγοντες του Κρητικού σκακιού. Τέλος ελπίζουμε απόψεις που ακούστηκαν για πόλεμο μεταξύ των σκακιστικών συλλόγων της πόλης μας, να οφείλονται σε στιγμιαία φόρτιση και να μην υιοθετηθούν αλλά να απομονωθούν από ανθρώπους με σύνεση που τους ενδιαφέρει η γενικότερη ανάπτυξη του σκακιού στην Ανατολική Κρήτη και όχι τα στενά συλλογικά συμφέροντα, που ούτε και αυτά εξυπηρετούνται όταν κάποιοι δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ όλων των σκακιστικών συλλόγων στην πόλη του Ηρακλείου.    

Στην τελετή λήξης και στις απονομές παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν εκ μέρους των συνδιοργανωτών ο πρόεδρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) κ. Δημήτρης Σαρρής, η Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Βιργινία Μανασάκη, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. κ. Γιώργος Βουρεξάκης, ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Μανόλης Πλευράκης και ο πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Φαρσάρης. Επίσης επισκέφθηκαν τους αγώνες ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης  κ. Νίκος Συριγωνάκης. Όλοι τόνισαν την εκπαιδευτική αξία του σκακιού και υποσχέθηκαν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόσο στην πόλη μας όσο και σε ολόκληρη την Κρήτη. Με την ευκαιρία απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης όπως επίσης και σε όλους τους εθελοντές διαιτητές, τον Κώστα Εμμαννουηλίδη προπονητή του νεοσύστατου σκακιστικού τμήματος του Π.Ο.Α., τον Γιάννη Χαλκιά, τον Γεράσιμο Σπύρου, την Αφροδίτη Μιχαηλίδου, την Αθανασία Λυράκη, την Άργη Βαρβεράκη, τον Γιώργο Πρεδευτάκη, τον Στέλιο Βαρδάκη κλπ. που βοήθησαν αφιλοκερδώς και συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον έφορο αγώνων της Ε.Σ.Σ.Κ. Μπάμπη Στεφανάτο με τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του σκακιού στην Ανατολική Κρήτη τα τελευταία χρόνια και στον Γιώργο Μαγουλιανό από τον Λατώ Αγίου Νικολάου που μαζί με τον επικεφαλής διαιτησίας και προπονητή του σκακιστικού Ο.Φ.Η. Σταύρο Λυράκη διεύθυναν με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες. Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Κύδωνα Χανίων που μαζί με αυτούς της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου και του Λατώ Αγίου Νικολάου μας πρόσφεραν με μεγάλη προθυμία σκακιστικό υλικό απαραίτητο για την διεξαγωγή της διοργάνωσης όπως επίσης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουβών που μας προμήθευσε τραπέζια για την διεξαγωγή των αγώνων.  Με την ευχή το επίπεδο της διοργάνωσης των αγώνων να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και τα επόμενα χρόνια και να έχουμε αύξηση στον αριθμό των συμμετοχών στο μέλλον, περνάμε στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης.

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν με διαφορά τις περισσότερες πρώτες θέσεις (9 σε σύνολο 21), τα περισσότερα μετάλλια (27 σε σύνολο 67) και τις περισσότερες προκρίσεις (48 σε σύνολο 111) από τους άλλους συλλόγους της Ανατολικής Κρήτης. Ο μεγάλος αριθμός των διακρίσεων κάθε χρόνο από πλευράς του σκακιστικού Ο.Φ.Η., είναι το αποτέλεσμα της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές του συλλόγου μας τον ομοσπονδιακό μαιτρ Στέφανο Γρατσέα, τον Fide instructor Σταύρο Λυράκη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Μανόλη Φραγκιαδάκη. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και  στον Γιώργο Πρεδευτάκη που μαζί με την Άργη Βαρβεράκη και τον Στέλιο Βαρδάκη έχουν αναλάβει τον πολύ σημαντικό τομέα της διάδοσης του σκακιού στα σχολεία της πόλης του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα πρώτευσαν από πλευράς Ο.Φ.Η., η Ίριδα Βιτσαξάκη στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου, ο Νίκος Σερπετσιδάκης με το απόλυτο των 5 νικών σε 5 αγώνες στα αγόρια της Β Γυμνασίου, ο Χρήστος Μπροκαλάκης με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Γιώργος Παπιδάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, η Ειρήνη Εργαζάκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού, ο Στέλιος Μαλλιαράκης επίσης με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες στα αγόρια της Δ Δημοτικού, η Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Γ Δημοτικού, ο Σήφης Λιανέρης στα αγόρια της Β Δημοτικού και η Αναστασία Αναστασάκη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σερπετσιδάκης συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενες πρωτιές σε σχολικούς αγώνες Ανατολικής Κρήτης, ο Παπιδάκης τέσσερεις, ο Μαλλιαράκης τρεις και η Βιτσαξάκη με τον Μπροκαλάκη δύο.

Τις άλλες πρώτες θέσεις πήραν τρεις οι σκακιστές του Ο.Α.Α.Η. με την Αγγελική Γραμματικάκη στα κορίτσια των Λυκείων, τον Γιάννη Κεαλάρ στα αγόρια της Γ Δημοτικού και τον Χαράλαμπο Φαρσάρη στα αγόρια των νηπιαγωγείων, τρεις οι σκακιστές του Λέων Κάντια με την Άσπα Δαγκωνάκη στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, την Αριάδνη Κουτσουράκη στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού και τον αδερφό της Γιάννο Κουτσουράκη στα αγόρια της ίδιας τάξης, δύο οι σκακιστές του Λατώ Αγίου Νικολάου, με την Αιμιλία Βασιλείου στα κορίτσια των Λυκείων και τον Μανόλη Φαρσάρη στα αγόρια της Α Δημοτικού, μια οι σκακιστές της Σ.Α.Γαζίου με τον Άγγελο Μοσχοβάκη στα αγόρια των Λυκείων και μια οι σκακιστές της Ε.Γ.Ο.Η. με την Ασημένια Τσαπάκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού. Δυστυχώς δεν είχαμε καθόλου συμμετοχές στα κορίτσια της Β Γυμνασίου.

Από τους άλλους σκακιστές του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν μέρος τους αγώνες διακρίθηκαν ιδιαίτερα παίρνοντας την δεύτερη θέση στις κατηγορίες τους, ο Γιώργος Καδιάνης στα αγόρια των Λυκείων, ο Ανδρέας Λιανέρης στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Γιάννης Κουβίδης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού που έχασε την πρώτη θέση στα κριτήρια ισοβαθμίας όπως και η Νεφέλη Ματθαιάκη στα κορίτσια της  ΣΤ Δημοτικού, ο Νίκος Φραγκιαδάκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, η Ιωάννα Μακρή στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, ο Νίκος Καζάκος στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Δημήτρης Σακλαμπανάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού και ο Γιώργος Τερζάκης στα αγόρια της Α Δημοτικού. Την τρίτη θέση στις κατηγορίες τους πήραν ο Νικόλας Βιτσαξάκης στα αγόρια των Λυκείων, ο Κωνσταντίνος Πανούσης στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Ιάσωνας Σταμαθιουδάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, η Μαρία Καπνιστού στα κορίτσια της Ε Δημοτικού, η Άννα Μαρία Χαλκιαδάκη από τις Μοίρες στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, ο Γιώργος Καπνιστός στα αγόρια της Γ Δημοτικού, η Ειρήνη Σκανδαλάκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού ο Γιάννης Μανιός στα αγόρια της Α Δημοτικού ισόβαθμος με τον δεύτερο και η Χρυσή Σταθοράκη από τις Μοίρες στα κορίτσια της Α Δημοτικού.

Τέλος την πρόκριση για τους παγκρήτιους αγώνες πήραν ακόμα ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου, ο Γιώργος Μαρκάκης και ο Μάνος Ξηρουχάκης στα αγόρια της Β Γυμνασίου, ο Ηλίας Αγγελάκης και ο Κώστας Γιαννακάκης στα αγόρια της Α Γυμνασίου, η Διονυσία Μπαντά στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, ο Νίκος Κακάλης ο Γιάννης Μιχελινάκης από τις Μοίρες και ο Μιχάλης Τζωρτζουλάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Μιχαήλ Γεωργακάκης και ο Γιώργος Μπαλτζάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Θέμης Μανιός, ο Μάνος Ροδιτάκης και ο Μιχάλης Μπαχλιτζανάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Κώστας Τσαγκαράκης, ο Γιάννης Αμορανίτης, ο Νίκος Αρβανιτάκης και ο Νικήτας Ψυκάκος στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Γιάννης Ψυκάκος και ο Δημήτρης Παπιδάκης στα αγόρια της Α Δημοτικού και ο Μάνος Καπαρός με τον Λευτέρη Καπαρό στα αγόρια των Νηπιαγωγείων. Η πολύ καλή εμφάνιση, με μετάλλια και προκρίσεις στα Παγκρήτια σχολικά, που έκαναν οι μικροί σκακιστές από τις Μοίρες μια περιοχή όπου ο σκακιστικός Ο.Φ.Η. έχει δραστηριοποιηθεί τους τελευταίους μήνες με την συνδρομή του Κώστα Μπάρμπογλου είναι πολύ ενθαρρυντική για την ανάπτυξη του σκακιού στην περιφέρεια του Νομού Ηρακλείου.

Πολύ καλή εμφάνιση και πολύ κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Παντελής Μαρκατάτος στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Αντώνης Τσαγκαράκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Βασίλης Αναστασάκης και ο Γιάννης Βλαχάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Γιάννης Σερπετσιδάκης, ο Μιχάλης Εργαζάκης και ο Στέφανος Ριζογιάννης στα αγόρια της Β Δημοτικού και ο Αγαθάγγελος Τσαγκαράκης με τον Σταύρο Κυριακάκη και τον Μάνο Τζανετή στα αγόρια της Α Δημοτικού. Αξίζουν να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθεια τους ιδιαίτερα σε αυτά που δεν προπονούνται σε συλλόγους και για τα οποία ο ανταγωνισμός με τα παιδιά των συλλόγων είναι σχετικά άνισος.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα 9 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους παγκρήτιους ατομικούς σχολικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Theartemis Palace, στο Ρέθυμνο. Η προκήρυξη με αναλυτικές πληροφορίες για τα παγκρήτια σχολικά υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ. (www.essk.gr). Θυμίζουμε ότι αν στην τελική δωδεκάδα της βαθμολογίας κάθε τάξης βρίσκονται παραπάνω από τρία κορίτσια τότε και τα κορίτσια αυτά όπως η Διονυσία Μπαντά προκρίνονται στα παγκρήτια σχολικά. Στις παρακάτω λίστες υπάρχουν και τα κορίτσια που ισοβάθμησαν στην τρίτη θέση της κατηγορίας τους και πήραν χάλκινο μετάλλιο. Σημειώνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στα παγκρήτια σχολικά αποκτούν ανεξάρτητα πρόκρισης, όλοι οι σκακιστές που θα αγωνιστούν στα παγκρήτια ομαδικά σχολικά που θα γίνουν στο ξενοδοχείο  Creta Paradise στο Γεράνι Χανίων την Κυριακή 20 Μαρτίου. Επίσης όλοι οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Λυκείων που επιθυμούν, μπορούν να αγωνιστούν στα παγκρήτια σχολικά ανεξάρτητα πρόκρισης και συμμετοχής στους αγώνες Ανατολικής ή Δυτικής Κρήτης.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φαρσάρης Χαράλαμπος
64ο Ηρακλείου
7,0
2
Ζαχαριουδάκης Μανούσος
8ο Ηρακλείου
6,0
3
Μαράκης Μάξιμος
49ο Ηρακλειου
4,5
4
Καπαρός Εμμανουήλ
Μελισσάκια
3,0
5
Χναράκης Κοσμάς

2,0
6
Καπαρός Ελευθέριος
Μελισσάκια
2,0
7
Κλάδος Γεώργιος
Ροδομηλιά
2,0
8
Καλαντίδης Αλέξανδρος
Μικρό Εργαστήρι
0,0

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αναστασάκη Αναστασία
64ο Ηρακλείου
2,5
2
Βασιλάκη Ιωάννα

2,0
3
Βενέρη Χάιντι - Μελίνα
Μικρό Εργαστήρι
2,0
4
Ραπτάκη Λυδία
Ροδομηλιά
2,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φαρσάρης Εμμανουήλ
1ο Αγίου Νικολάου
6,0
2
Τερζάκης Γεώργιος
56ο Ηρακλείου
5,0
3
Μανιός Ιωάννης
53ο Ηρακλείου
5,0
4
Γιαλύτης Αρίσταρχος
Κριτσάς
5,0
6
Βάρδας Μιχαήλ
3ο Αγίου Νικολάου
5,0
6
Ψυκάκος Ιωάννης
Ηρακλείου 
4,5
7
Πιτσώκος Βασίλειος
37ο Ηρακλείου
4,5
8
Παπιδάκης Δημήτρης
Παγκρήτιο Εκπαιδ. Ηρακλείου
4,5
9
Αφορδακός Μιχαήλ
Αγίου Νικολάου
4,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κοζύρη Αικατερίνη
4ο Αγίου Νικολάου
6,0
2
Ορφανάκη Καλλιόπη
4ο Αγίου Νικολάου
5,0
3
Σταθοράκη Χρυσή
1ο Μοιρών
3,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Λιανέρης Σήφης
37ο Ηρακλείου
6,5
2
Σακλαμπανάκης Δημήτρης
49ο Ηρακλείου
6,0
3
Κουτάντος Εμμανουήλ
4ο Αγίου Νικολάου
6,0
4
Τσαγκαράκης Κωνσταντίνος
56ο Ηρακλείου
5,5
5
Αμορανίτης Ιωάννης
Ηρακλείου
5,5
6
Αρβανιτάκης Νικος
Ηρακλείου
5,0
7
Αργυριάδης Νικόλαος
37ο Ηρακλείου
5,0
8
Ψυκάκος Νικήτας
Ηρακλείου
5,0
9
Καβλεντάκης Μιχάλης
47ο Ηρακλείου
5,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τσαπάκη Ασημένια
Ηρακλείου
5,0
2
Κουτράκη Άρτεμις
56ο Ηρακλείου
4,0
3
Αγγελάκη Ελευθερία
1ο Αγίου Νικολάου
3,0
4
Μαθιουδάκη Μαριάννα
24o Ηρακλείου
3,0
5
Σκανδαλάκη Ειρήνη
Ηρακλείου
3,0
6
Φοινικιανάκη Αικατερίνη
14ο Ηρακλείου
3,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.

1
Κεαλάρ Ιωάννης
14ο Ηρακλείου
7,0
2
Καζάκος Νικόλαος
2ο Βουτών
6,0
3
Αλεξανδράκης Αθανάσιος
2ο Βουτών
5,5
4
Καπνιστός Γεώργιος
Ευρωπαικό Ηρακλείου
5,5
5
Μανιός Θεμιστοκλής
53ο Ηρακλείου
5,0
6
Ροδιτάκης Εμμανουήλ
7ο Ηρακλείου
5,0
7
Φαρσάρης Μιχάλης
47ο Ηρακλείου
5,0
8
Τσαλίκος Ορέστης
Αγίου Νικολάου
5,0
9
Μπαχλιτζανάκης Μιχάλης
Βασιλειών
4,5

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καρούζου Ανδρονίκη-Μελίνα
15ο Ηρακλείου
4,0
2
Διαμαντή Ελένη
47ο Ηρακλείου
4,0
3
Ραδερφολντ Τζένιφερ
Γουβών
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μαλλιαράκης Στυλιανός
30o Ηρακλείου
7,0

2
Φραγκιαδάκης Νικόλαος
9o Ηρακλείου
6,0

3
Κριτσωτάκης  Ορέστης
6ο Ηρακλείου
5,5

4
Εμπειρίδης Πλάτων
Γουρνών
5,0

5
Καπετανάκης Αδάμ
Παγκρήτιο Εκπαιδ. Ηρακλείου
5,0

6
Κακολύρης Ιωάννης
1ο Αγίου Νικολάου
4,5

7
Μουλιανιτάκης Νικόλαος
2ο Αγίου Νικολάου
4,0

8
Βάρδας Δημήτριος
3ο Αγίου Νικολάου
4,0

9
Φαραζάκης Ιωάννης
31ο Ηρακλείου
4,0


Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Βητοπουλου Μυρτω
5ο Ηρακλείου
4,5

2
Μακρή Ιωάννα
Ευρωπαϊκό Ηρακλείου
3,5

3
Χαλκιαδάκη Άννα - Μαρία
1ο Μοιρών
2,5


Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Παπιδάκης Γεώργιος
Παγκρήτιο Εκπαιδ. Ηρακλείου
6,5

2
Δαγκωνάκης Δημήτριος
53ο Ηρακλείου
5,0

3
Σταμαθιουδάκης Ιάσωνας
35ο Ηρακλείου
4,5

4
Γεωργακάκης Μιχαήλ
54ο Ηρακλείου
4,0

5
Ταβερναράκης  Εμμανουήλ
Παγκρήτιο Εκπαιδ.Ηρακλείου
4,0

6
Αλεξανδράκης Γεώργιος
2ο Βουτών
4,0

7
Βασιλάκης Μάριος
53ο Ηρακλείου
4,0

8
Χατζηδάκης Εμμανουήλ
53ο Ηρακλείου
4,0

9
Μπαλτζάκης Γεώργιος
Ευρωπαικό Ηρακλείου
4,0


Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Εργαζάκη Ειρήνη
19ο Ηρακλείου
5,5

2
Φοινικιανάκη Στυλιανή
14ο Ηρακλείου
5,0

3
Καπνιστού Μαρία
Ευρωπαϊκό Ηρακλείου
4,0


ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κουτσουράκης Ιωάννης
9ο Ηρακλείου
6,5

2
Κουβίδης Ιωάννης
30ο Ηρακλείου
6,5

3
Κοζύρης Ηλίας
4ο Αγίου Νικολάου
5,0

4
Κουτσάφτης Ευστράτιος Παναγιώτης
32ο Ηρακλείου
5,0

5
Περάκης Σάββας
Άνω Χερσονήσου
5,0

6
Κακάλης Νικόλαος
30ο Ηρακλείου
4,0

7
Μιχελινάκης Ιωάννης
1ο Μοιρών
4,0

8
Τζωρτζουλάκης Μιχαήλ
25ο Ηρακλείου
4,0


ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κουτσουράκη Αριάδνη
9ο Ηρακλείου
4,5

2
Ματθαιάκη Νεφέλη
5ο Ηρακλείου
4,5

3
Ηγουμενάκη Κωνσταντίνα
5ο Ηρακλείου
4,5

4
Μπαντά Διονυσία
2ο-5ο Νέας Αλικαρνασσού
4,0


Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μπροκαλάκης-Γούναρης Χρήστος-Αριστείδης
3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
7,0

2
Λιανέρης Ανδρέας
3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
5,0

3
Πανούσης Κωνσταντίνος
3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
5,0

4
Αγγελάκης Ηλίας
3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
4,0

5
Γιαλιτάκης Ιωάννης
Μουσικό Γυμν. Ηρακλείου
3,5

6
Γιαννακάκης Κωνσταντίνος
11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
2,5

7
Κερμετζόγλου Μιχαήλ
Μουσικό Γυμν. Ηρακλείου
1,5

8
Σκουλούδης Γιώργος
13ο Ηρακλείου
1,0


Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Δαγκωνάκη Ασπασία
2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
4,0

2
Σαριδάκη Μαρία
Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Ηρακλείου
1,5


Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σερπετσιδάκης Νικόλαος
2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
5,0

2
Μαγουλιανός Νικόλαος
2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
4,0

3
Μπαρούτης Γιώργος
7ο Γυμνασίου Ηρακλείου
3,0

4
Χατζηαθανασίου Δημήτριος
Γυμνάσιο Αρχανών
2,5

5
Μαρκάκης Γεώργιος
2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
2,5

6
Ξηρουχάκης Εμμανουήλ
7ο Γυμνασίου Ηρακλείου
2,0

7
Ταβερναράκης Νίκος
Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου
2,0

8
Καστανάκης Μιχαηλ
Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου
1,0

9
Αμοβιάν  Αλέξανδρος
6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
1,0


Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μαρντογιάν Αραράτ
Γυμνάσιο Χερσονήσου
3,5
2
Σαριδακης Νικολαος
Γυμνάσιο Ηρακλείου
1,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Βιτσαξακη Σπυριδουλα
Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Ηρακλείου
2,5

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μοσχοβάκης Άγγελος
Λύκειο Γαζίου
6,5
2
Καδιάνης Γεώργιος
2ο Λύκειο Ηρακλείου
6,0
3
Βιτσαξάκης Νικόλαος
Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου
4,5

ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ


ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Γραμματικάκη Αγγελική
2ο Λύκειο Ηρακλείου
4,0
2
Δαγκωνάκη Αντωνία
2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου
0,0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου